top of page

coffEemagic body scrub

Naturlig     Ekologisk     Vegansk

Om coffeemagic body scrub

Skrubba dig med Coffeemagic för att naturligt föryngra huden genom att få igång blodcirkulationen och avlägsna döda hudceller för att ge plats till nya. Huden får lättare att ta upp dina hudkrämer om de gamla hudcellerna är reducerade. På sommaren kan det vara trevligt att skrubba huden så det blir en jämnare och mer hållbar bränna och på hösten och vintern är det perfekt att fräscha upp torr hud.

Det torkade återvunna kaffet har en naturlig peelingeffekt som efterlämnar en fräsch hud med lyster. Koffeinet verkar antiinflammatoriskt, lindrar röd och irriterad hud och sägs ha en uppstramande effekt. Dessutom verkar kaffet djuprengörande samtidigt som det ökar blodcirkulationen – en riktig energiinjektion för huden. Samtidigt hjälper farinsockret till att avlägsna döda hudceller, kokosoljan återfuktar och mjukgör, mjölksyran sänker skrubbens pH-värdet för att matcha huden och inte torka ut den, E-vitaminoljan har en reparerande effekt, gör huden mjuk och smidig och stärker hudens fuktbarriär och pepparmyntsoljan är inflammationshämmande och uppfriskande.

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Coffeemagic body scrub?

CM 3.jpg

Innehåll

Med Coffeemagic tar vi tillvara på en råvara som egentligen ska slängas och gör något nytt av det. Vi vill att det ska vara snällt mot djur, natur och miljö så vi har valt att göra den naturlig, ekologisk och vegansk och utan konserveringsmedel.

Vi använder oss av noga utvalda naturliga ingredienser som huden kan ta tillvara på för att passa så många hudtyper som möjligt, utan kemikalier, och vi är stolta över att den största mängden i innehållet är av räddad råvara från Clarion Hotel Stockholm, kaffe. Vi är också stolta över att bara ha 6 ingredienser i vår skrubb, alla naturliga.

Vi använder inte vatten som utfyllnad i vår body scrub och vi har inte heller något konserveringsmedel eller förtjockningsmedel. Därför är det bra att undvika vatten och smutsiga fingrar i burken för längre hållbarhet.

 

Vi vill att du ska veta precis vad du skrubbar din hud med och förstå vad ingredienserna bidrar med.


 

Användning

Ta önskad mängd med en sked eller rena torra fungera och skrubba kroppen tillsammans med lite ljummet vatten. Låt gärna verka i 1-3 minuter och skölj av. Din hud lämnas mjuk och len. 
 

Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger i veckan.
Kan även användas för att skrubba ansiktet.

 

Förvaras helst torrt och svalt.


 

The benefits of:

Kaffebonor2.png
Nya koksoljan2 copy.png
Farinsocker2.png
Mjölksyra2.png
Nya E-vitamin2.png
Pepparmyntsolja 2 copy.png

Kaffet kan ha en mängd fördelar även för vår hud tack vare mängder av antioxidanter och koffein. Vårt räddade kaffe är varsamt rostat för att behålla så många fördelar som möjligt. Det lindrar röd och irriterad hud och sägs ha en uppstramande effekt.


 

Kokosoljan återfuktar och mjukgör samtidigt som den verkar lugnande och antiinflammatoriskt. 

Farinsockret är rivigt och hjälper till att avlägsna döda hudceller. 

Mjölksyran sänker skrubbens pH-värdet för att matcha huden och inte torka ut den. 

E-vitaminoljan har en reparerande effekt, gör huden mjuk och smidig och stärker hudens fuktbarriär. Den fungerar också som ett naturligt konserveringsmedel.

 

Pepparmyntsoljan är inflammationshämmande och uppfriskande. Vi har i den i Coffeemagic även för doften.


 

Våra återförsäljare

Fern logo.png
Clarion hotel Stockholm
Ringvägen 98
118 60 Stockholm
Fern & fika
Långholmsgatan 11
117 33 Stockholm
Courty.png
Courtyard by Marriott
Rålambshovsleden 50
112 19 Stockholm
Salongeriet 
Kanslivägen 14
146 37 Tullinge
Medvetna Sverige ab
www.medvetna.se

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Coffeemagic body scrub?
Kontakta oss på 08-640 64 44 eller hej@coffeemagic.se.

coffeemagic logo 2.png

i samarbete med

Clarion logo.png
bottom of page