coffEemagic body scrub

Naturlig     Ekologisk     Vegansk

Om coffeemagic body scrub

Skrubba dig med Coffeemagic för att naturligt föryngra huden genom att få igång blodcirkulationen och avlägsna döda hudceller för att ge plats till nya. Huden får lättare att ta upp dina hudkrämer om de gamla hudcellerna är reducerade. På sommaren kan det vara trevligt att skrubba huden så det blir en jämnare och mer hållbar bränna och på hösten och vintern är det perfekt att fräscha upp torr hud.

Det torkade återvunna kaffet har en naturlig peelingeffekt som efterlämnar en fräsch hud med lyster. Koffeinet verkar antiinflammatoriskt, lindrar röd och irriterad hud och sägs ha en uppstramande effekt. Dessutom verkar kaffet djuprengörande samtidigt som det ökar blodcirkulationen – en riktig energiinjektion för huden. Samtidigt hjälper farinsockret till att avlägsna döda hudceller, kokosoljan återfuktar och mjukgör, mjölksyran sänker skrubbens pH-värdet för att matcha huden och inte torka ut den, E-vitaminoljan har en reparerande effekt, gör huden mjuk och smidig och stärker hudens fuktbarriär och pepparmyntsoljan är inflammationshämmande och uppfriskande.

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Coffeemagic body scrub?

CM 3.jpg

Innehåll

Med Coffeemagic tar vi tillvara på en råvara som egentligen ska slängas och gör något nytt av det. Vi vill att det ska vara snällt mot djur, natur och miljö så vi har valt att göra den naturlig, ekologisk och vegansk och utan konserveringsmedel.

Vi använder oss av noga utvalda naturliga ingredienser som huden kan ta tillvara på för att passa så många hudtyper som möjligt, utan kemikalier, och vi är stolta över att den största mängden i innehållet är av räddad råvara från Clarion Hotel Stockholm, kaffe. Vi är också stolta över att bara ha 6 ingredienser i vår skrubb, alla naturliga.

Vi använder inte vatten som utfyllnad i vår body scrub och vi har inte heller något konserveringsmedel eller förtjockningsmedel. Därför är det bra att undvika vatten och smutsiga fingrar i burken för längre hållbarhet.

 

Vi vill att du ska veta precis vad du skrubbar din hud med och förstå vad ingredienserna bidrar med.


 

Användning

Ta önskad mängd med en sked eller rena torra fungera och skrubba kroppen tillsammans med lite ljummet vatten. Låt gärna verka i 1-3 minuter och skölj av. Din hud lämnas mjuk och len. 
 

Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger i veckan.
Kan även användas för att skrubba ansiktet.

 

Förvaras helst torrt och svalt.


 

The benefits of: